Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website gemakkelijker te maken. Bezoek je deze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding
Brakel Aero
Taal
Menu

Maatwerkadvies bij renovatie

« Terug

Renovatie en regelgeving

Regelgeving speelt een belangrijke rol bij renovaties. Ook bij bestaande gebouwen heeft u te maken met regelgeving waaraan u moet voldoen. Brakel Aero is op de hoogte van de actuele regelgeving en voorziet u graag van maatwerkadvies.

Vervanging van componenten

In geval van brandveiligheidcomponenten dient u er rekening te houden dat brandveiligheidsvoorzieningen - getroffen en goedgekeurd bij de bouw van een pand (van rechtens verkregen niveau) - niet altijd meer voldoen. Het komt voor dat deze aangepast moeten worden aan de actuele brandveiligheidseisen.

Bestaande bouw (regelgeving)

Het brandveiligheidsniveau voor bestaande bouw is – vanuit maatschappelijk oogpunt – niet meer dan een voor de overheid acceptabel niveau. In veel gevallen is dit in de praktijk allerminst een acceptabel niveau.

In die gevallen dat de eisen voor bestaande bouw de brandveiligheid onvoldoende kunnen garanderen, heeft de gemeente (brandweer) de mogelijkheid om een hoger brandveiligheidniveau te eisen.

Advies op maat

Afhankelijk van bovengenoemd zaken, vervangen wij een onderdeel door eenzelfde component(en) of passen we de installaties aan naar de actuele regelgeving.

De brandveiligheidsspecialisten van Brakel Aero adviseren u graag over de te nemen maatregelen en nemen de vervanging/aanpassing graag voor hun rekening. Meestal is vervanging van brandveiligheidsvoorzieningen zo uit te voeren dat er geen aanpassingen hoeven te worden gedaan aan bouwkundige constructies.

Offerte aanvragen
Delen: