Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website gemakkelijker te maken. Bezoek je deze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding
Brakel Aero
Taal
Menu

Certificering

« Terug

Certificering steeds vaker geëist


Vanzelfsprekend is het belangrijk dat er in een gebouw brandveiligheidsvoorzieningen worden toegepast die – in geval van brand – zorgen voor een veilige situatie. Om deze reden wordt er door eisende instanties steeds vaker geëist dat projecten gecertificeerd dienen te worden.

Gecertificeerd voor rookbeheersing en branddetectie

Brakel Aero is een gecertificeerd Branddetectie en RWA-gecertificeerd bedrijf. Dit betekent dat we bevoegd zijn tot het verstrekken van certificaten die garant staan voor een deskundig advies, een kwalitatief hoogwaardige installatie en professioneel onderhoud.

Certificering en handhaving

Minstens net zo belangrijk als het aanbrengen van de hoogwaardige brandveiligheidsvoorzieningen is de handhaving van brandveiligheid in een gebouw. Logistieke veranderingen, gewijzigd gebouwgebruik en/of gebouwaanpassingen hebben immers een aanzienlijke invloed op de brandveiligheid van een gebouw. Gecertificeerde projecten dienen jaarlijks te worden onderhouden en vereisen daarom een onderhoudscontract.

Delen: