Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website gemakkelijker te maken. Bezoek je deze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding
Brakel Aero
Taal
Menu

Ventilatie en brandveiligheid parkeergarages

Goede ventilatie is belangrijk in parkeergarages. Brakel Aero adviseert energiezuinige parkeergarage ventilatie op basis van CO LPG detectie. Daarnaast moet natuurlijk ook de brandveiligheid in parkeergarages professioneel aangepakt worden zodat mensen in geval van brand parkeergarages veilig kunnen verlaten.

Parkeergarage ventilatie

Indien de situatie dit toelaat, adviseert Brakel Aero ventilatie oplossingen op basis van natuurlijke ventilatie. Vaak bestaan parkeergarage ventilatie oplossingen uit gecombineerde natuurlijke ventilatie en mechanische ventilatie die op basis CO/LPG detectie wordt aangestuurd. Op deze manier vindt er nooit onnodige parkeergarage ventilatie plaats. De ventilatie concepten van Brakel Aero zijn dankzij deze CO/LPG detectie energiezuinig. Meer info over CO/LPG detectie. http://www.brakelaero.be/nl/product/48_Brakel-CO-LPG-detectie

Brandveiligheid

De brandveiligheid van de parkeergarage is essentieel. Er is vaak een hoge brandlast met een snelle brandontwikkeling. Hierdoor komt de veiligheid van de mensen in de parkeergarage in het gedrang. Brakel Aero werkt daarom met detectie systemen die temperatuurveranderingen snel detecteren.

Ventilatie of brandveiligheid oplossing nodig voor een parkeergarage?

De brandveiligheidsspecialisten van Brakel Aero adviseren u graag over brandveiligheidsoplossingen en/of parkeergarage ventilatie.

Parkeergarage concept

Brakel Aero ontwikkelde een speciaal parkeergarage concept waarin de brandveiligheid en ventilatie van parkeergarages specifiek worden meegenomen. Hier vindt u een pfd-bestand van het Brakel Aero parkeergarage concept.

Referenties

Brakel realiseerde in België en daarbuiten vele projecten op het gebied van parkeergarage ventilatie en brandveiligheid parkeergarages. Klik op deze link voor referenties.

Europe
BelgiŽ
Bulgarije
Cyprus
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Hongarije
Ierland
ItaliŽ
KroatiŽ
Letland
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
OekraÔne
Oostenrijk
Polen
Portugal
RoemeniŽ
Rusland
SloveniŽ
Slowakije
Spanje
TsjechiŽ
Verenigd koninkrijk
Zweden
Zwitserland

Afrika
AustraliŽ
AziŽ
Noord-amerika
Zuid-amerika